Paikalliseen voit luottaa!

Toimintamme kulmakivet ovat avoimuus, asiantuntemus ja luotettavuus. Meille tärkeintä ei ole saada tuotetta myydyksi vaan ratkaista asiakkaan arjen haasteita parhain päin.  Palveleva henkilökuntamme on myymälässä ja soiton päässä sinua varten!

Porin konttorikone

Ei ihan keltanokka

Luottamus, aitous ja asiakkaan kunnioitus ovat niitä arvoja, jotka ovat ohjanneet Porin Konttorikoneessa niin arkea kuin pysyviä asiakkuuksiakin aina 50-luvulta tähän päivään asti. Porin Konttorikone on pitkän historiansa aikana ehtinyt nähdä monet muutokset - tuotteet, teknologia ja työskentelytavat ovat muuttuneet yrityksen olemassaolon aikana useaan otteeseen. Porin Konttorikone haluaa pysyä mukana kehityksen kärjessä sekä samaan aikaan vaalia perinteisiä kaupankäynnin arvoja. Nämä tekijät pitävät Porin Konttorikoneen vahvana vuodesta toiseen.

Porin Konttorikone Oy:n pitkä historia juontaa juurensa aina vuoteen 1887 saakka, jolloin Kreivi Carl Robert Mannerheim perusti Helsinkiin konttorikoneisiin ja kalusteisiin keskittyneen asioimisliikkeen. Vuonna 1935 Helsingin liikkeessä mekaanikkona ja myyjänä aloittanut Paavo Kähkönen siirtyi Porin haarakonttorin palvelukseen, ja vuonna 1950 hän perusti oman liikkeensä - Porin Konttorikoneen.

Yrityksen kivijalkamyymälä on palvellut satakuntalaisia asiakkaita Tommilantiellä jo vuodesta 1984 alkaen. Kähkösen seuraajana toimi hänen vävynsä Hannu Sarkkinen, jolta yrittäjäpariskunta Outi ja Timo Mykrä ostivat yrityksen osakekannan vuonna 2007. Syksyllä 2018 Porin Konttorikoneessa puhalsivat uudet tuulet ja yritys sai uuden omistajan Mika Castrénista.

"Olen itse toiminut samalla alalla vuodesta 2002 ja seurannut sivusta Porin Konttorikonetta. Olen aina ajatellut, että olisi hieno kuulua myös mukaan tuohon tarinaan", kertoo toimitusjohtaja Mika Castrén ostoideansa taustoista.  "Vaikka myyntiä ei tuolloin oltu ajateltu, alettiin asiasta keskustella enemmän. Lopulta aloimme miettiä tätä vaihtoehtoa ihan tosissaan." Nyt Castrén tuntee olevansa juuri oikeassa paikassa ja arvostus yritystä kohtaan on noussut yhä korkeammalle.

Porin Konttorikone tuntee paikallisen elinkeinoelämän ja osaa tarjota asiakkailleen liiketoimintaan oikein mitoitetut sekä hyvin sopivat toimistolaitteet ja -tarvikkeet sekä huoltopalvelut. Porin Konttorikone onkin elänyt satakuntalaisten koulujen, virastojen ja konttoreiden arjen muutoksen vuosikymmenet uudistuen pitkäaikaisten ja uusien asiakkaidensa kanssa.

Palvelua ihmiseltä ihmiselle

Luottamusta ei voi ostaa, vaan se ansaitaan lunastamalla lupaukset. Miten olemme onnistuneet?

Kun annamme Porin Konttorikoneen auttaa tärkeässä tukitoiminnossa, eli toimistomme ja sen väen varustamisessa kunnon työkaluilla, meidän ammattilaisemme puolestaan voivat keskittyä täysillä omaan tekemiseensä."

Juha Hauta-Heikkilä
yksikönpäällikkö Rauma ja Pori, Logistikas Oy
Lue lisää
"

Lue myös, mitä yhteistyöstä kanssamme kertovat porilainen Lukkotalo Oy ja Musan Salama.

"

Uusi kassa on saanut asiakkailta kehuja. Asiakaspalvelu tiskin takaa sujuu mukavammin ilman isoa kassalaitetta välissä."

Kimmo Männistö
ravintola Pikku x
Lue lisää
"

Olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme Porin Konttorikoneen kanssa. Palvelu on ollut lähellä aina kun olemme sitä tarvinneet. Siksi valitsimme Porin Konttorikoneen edelleen, kun toimittajavertailun jälkeen vaihdoimme monitoimilaitteemme uuteen Konica Minoltan ratkaisuun."

Katja Mustonen
toimitusjohtaja, ValtaSata Oy
Lue lisää
"

Sain juuri sellaisen kassajärjestelmän kuin halusin."

Suvi Hyvärinen
yrittäjä, Vilkun Auto-Grilli Oy
Lue lisää
"