Kumppanuus

”Oma toimintamme helpottui, kun on kumppani, jolta saa apua”.

- Musan Salaman toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi

Yhden miehen toimisto, kansainvälinen pääkonttori, koulu tai kunnantalo – yrityksen arjen työkalujen hankinta kannattaa keskittää ja mitoittaa oikein. Me Porin Konttorikoneessa kartoitamme tarpeenne niin esitystekniikan, tulostuksen, ergonomian, siivous- ja hygieniatuotteiden kuin kahviotarvikkeidenkin suhteen.
Kumppanuus konttoritarvikkeissa tuo selvää säästöä ja huolettomuutta!

Ota yhteyttä – keskustellaan toimintaasi tukeva kumppanuustaso ja huoltopalvelut.

Hyllytyspalvelu

Konttorikoneen toimistotarvikeasiakkaana saat hyllytyspalvelun maksutta.  Huolehdimme puolestasi varastonseurannasta ja täydennämme puuttuvat tuotteet sovitusti,  kerran viikossa tai kuukausittain. Sovitaan teille paras tarkastus- ja täydennysaikataulu!

Green Office

Viedäänkö yhdessä toimistoanne kohti ympäristömyötäisempää toimintakulttuuria? Tarjoamillamme monitoimilaitteilla onnistuu niin aineistojen skannaus, digitaalinen siirto kuin kaksipuoleinen tulostuskin. EU-ympäristömerkityt paperit on pakattu kevyeen kääreeseen ja toimitetaan ilman pahvilaatikoita. Kokouskahvit voit keittää reilun kaupan kahvista.

VIP-palvelu

Keskity rauhassa omaan ydintoimintaasi ja solmi kanssamme kaiken kattava konttorikumppanuus. Huolehdimme puolestasi, että koneet ja laitteet ovat kunnossa ja tarvikkeita aina riittävästi. Otamme talteen monitoimilaitteiden mittarilukemat, tarkistamme ennakoivasti värikasetit, kartoitamme paperitarpeet, siivousvälineet sekä kahviotarvikkeiden ja hygieniatuotteiden tilanteen.

No items found.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Kumppanuus