Esitystekniikka

Yhä useammat työelämän kohtaamiset tapahtuvat virtuaalisesti : videoneuvottelut ja etäkoulutukset ovat yritysten arkea. Nykyaikainen esitystekniikka on joustavaa, tyylikkäästi muotoiltua ja helppokäyttöistä. Tarjoamme Sinulle ratkaisut, joilla varmistat kuvan laadun ja selkeyden, ja yhdistät vaivattomasti niin ääntä, kuvaa kuin videotakin.

Me Porin Konttorikoneessa autamme Sinua etäpalaverien sujumisen lisäksi myös toimitilojesi hyödyntämisessä mainonnan näkökulmasta. Valitsemalla toimitilasi mainosnäytöiksi joko kiinteää tai siirrettävää esitystekniikkaa, voit kertoa asiakkaallesi yrityksesi tarjoomasta näyttävästi ja vaivattomasti.

iDiD

Infonäytöt ovat monipuolinen työkalu, joiden avulla kiinnität katseet ja teet vaikutuksen, käytät niitä sitten opastamiseen, markkinointiin, tiedottamiseen tai elämyksellisyyteen. iDiDin infonäytöt sopivat niin kuntaviestintään kuin yritysviestintään. Infonäyttöjen monipuoliset viestintämahdollisuudet sisäisen viestinnän, markkinoinnin, asiakasviestinnän, tilaohjauksen, elämyksellisyyden ja hätäviestinnän osalta tekevät kokonaisviestinnän valttikortin. Parhaimmillaan infonäyttöpalvelu tarjoaa organisaatiolle oman viestintäkanavan, joka toimii kaikkiin viestintätarpeisiin ja on täysin omissa käsissä. Infonäytöt toimivat niin sisäisesti kuin markkinointitarkoituksiinkin ja auttavat sinua johtamaan linjakkaasti. Voit osallistua iDiDin demotiistaihin, jossa saat kattavan tietopaketin infonäytöistä yleisesti, sen eduista sekä lyhyen esittelyn iDiD-infonäyttöjärjestelmästä. Löydät linkin ilmoittautumislomakkeeseen alla olevista painikkeista. Jos haluat parantaa yrityksesi viestintää iDiDillä niin ota  yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä esitystekniikkaratkaisut, jotka hurmaavat sekä Sinut että yleisösi!

No items found.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Esitystekniikka