Maksuliikenneratkaisut

Myymälä, ravintola, matkailuyritys, tapahtumat... helppokäyttöinen kassajärjestelmä on tarpeen niin kivijalkakaupassa kuin kansainvälisessä ketjussa.

Kun kauppa käy kuumana, tarvitset monipuolisen ja varmatoimisen kassajärjestelmän. Luotettava kassajärjestelmä varmistaa, että voit keskittyä tekemään kauppaa ja kasvattamaan kauppasi volyymia ilman huolta järjestelmän kaatuilusta. Järjestelmän avulla seuraat myös myyntiesi kehittymistä.

Meiltä Porin Konttorikoneesta saat kassajärjestelmät, kassakoneet ja maksupäätteet, juuri oman liiketoimintasi tarpeisiin. Meillä on useita yhteistyökumppaneja, joiden kassaratkaisuja voidaan hyödyntää. Oli haluamasi vaihtoehto sitten nettiselaimella toimiva kosketusnäytöllinen kassapääte tai perinteisempi kirjoittava kassakone, ota yhteyttä, niin suunnitellaan paras ratkaisu yrityksellesi!

Mando

Mando on kassajärjestelmä, jonka käytön opit käden käänteessä. Valittavana on juuri yrityksesi kokoiset kassa- ja maksupääteratkaisut. Järjestelmäksi voit valita joko Mandon tai Mando Minin riippuen tarpeistasi. Mini toimii yhtä luotettavasti ja sulavasti kuin täysillä ominaisuuksilla varustettu Mando kassa. Niitä erottaa toiminnallisuuksien ja raportointimahdollisuuksien laajuus. Mandossa ei koskaan tingitä laadusta. Kassajärjestelmän kehityksen kulmakivi on ollut alusta alkaen toimintavarmuus. Mando-kassa on helppo kassajärjestelmä ja sen toimintavarmuus, simppeli käyttöliittymä ja rakenne sekä nopea käyttöönotto ovat tehneet kassan haltuunotosta niin uusille, kuin vanhoille työntekijöille äärimmäisen helppoa. Mandolta saat kassapäätteet, itsepalvelukassat sekä maksupäätteet. Kysy meiltä lisää!

No items found.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Maksuliikenneratkaisut